Het retourneren van een bestelling

Dat schoenen niet passen of niet voldoen aan je verwachting, dat kan uiteraard gebeuren. Je hebt na ontvangst van de schoenen 14 dagen tijd om ze naar ons terug te sturen. Dit geldt voor al onze kinderschoenen, dus ook voor de sale!
Je kunt mailen naar info@kinderstappers.nl, waarom je het retour stuurt hoef je niet te vermelden, maar voor ons is het wel belangrijk om te weten waarom je de schoenen wil retourneren. Hierdoor kunnen we de bezoekers van onze website nóg beter informeren over de schoenen die zij bestellen.
In reactie op de aanmelding van je retour ontvang je van ons het retouradres. Let op: stuur je bestelling niet retour naar de afzender op het adreslabel van je bestelling. Indien je dit toch doet, zijn we helaas genoodzaakt hiervoor extra kosten in rekening te brengen.
Als je de schoenen terugstuurt, dienen deze onbeschadigd, schoon en in de originele verpakking aan ons verzonden te worden. Zorg ervoor dat je de schoenendoos goed verpakt voor verzending. Schrijf en plak niet op de schoenendoos, maar pak deze bijvoorbeeld in in een plastic tas, vuilniszak of in papier.
Wil je je bestelling retourneren, dan sturen we je (na correcte ontvangst van de schoenen) een creditnota en storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Wil je je bestelling retourneren of ruilen, dan komen de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.

Het omruilen van een bestelling

Als je de schoenen hebt ontvangen en je wil toch liever een andere maat, kleur of model, dan kunnen deze - mits de andere schoenen voorradig zijn natuurlijk - geruild worden. Helaas is de enige manier om dit te doen door deze schoenen te bestellen via de site. De andere schoenen kunnen aangemeld worden als retour; hiervoor kan bovenstaande procedure worden gevolgd.