Algemene voorwaarden van Kinderstappers, gevestigd te IJsselstein.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65977459.


1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Kinderstappers.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Kinderstappers is niet verantwoordelijk voor eventuele druk, tik, zet of beeldfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien dit zich toch voordoet zal de prijs door Kinderstappers worden aangepast.

2. Prijzen en betaling

De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.

De artikelen worden via iDEAL of Mister Cash vooraf betaald.

3. Verzending en levering

Wij brengen voor levering van bestellingen binnen Nederland en België geen kosten in rekening (standaard verzendmethode PostNL). In geval van een transactie buiten Nederland en België zijn alle kosten voor de koper.

Behoudens overmacht wordt uw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen op het door u opgegeven adres afgeleverd.

De feitelijke uitvoering van de levering wordt verzorgd door PostNL met de door PostNL gehanteerde verzendtarieven.

Derhalve is de ontvangstdatum van elke zending mede afhankelijk van de prestaties van PostNL.

U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra uw zending verzonden is. Verzekerd of aangetekend verzenden vindt alleen op aanvraag plaats, hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Kinderstappers kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en beschadigen van poststukken door PostNL. De bestelling kan ook op afspraak worden afgehaald.

4. Retourneren

Mochten de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen de bestelling retourneren. U dient ons hiervan op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen aan info@kinderstappers.nl onder vermelding van ordernummer, aankoopdatum en bank- of gironummer. Het reeds betaalde bedrag zal na ontvangst van de goederen (mits in goede orde) door Kinderstappers, direct aan u worden teruggestort.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending.

Kinderstappers gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert.

Onvoldoende gefrankeerde en rembourszendingen worden door Kinderstappers niet geaccepteerd.

Retourzendingen die de termijn van 14 dagen na ontvangst van de artikelen overschrijden worden niet geaccepteerd.

Houd er rekening mee dat de geleverde artikelen, in het geval van teruggave, uitsluitend voor het passen gebruikt mogen zijn. De artikelen dienen dus ongedragen en met de originele verpakking en etiketten te worden teruggestuurd.

Indien waardevermindering optreedt, doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor hiervoor van u een redelijke vergoeding te eisen.

5. Annulering

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dient u dit te melden per e-mail aan info@kinderstappers.nl

Niet betaalde bestellingen kunnen kostenloos worden geannuleerd.

Bij annulering van één of meerdere artikelen op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een totale reeds betaalde bestelling wordt € 1,- aan transactiekosten in rekening gebracht i.v.m. terugstorten van uw geld.

Indien de bestelling bij annulering al verstuurd is gelden de voorwaarden voor retourneren.

6. Privacy

Kinderstappers geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van uw bestelling en onze administratie en promoties.

7. Klachten

Heeft u een klacht, laat het ons dan binnen enkele dagen, o.v.v. uw naam, e-mailadres, bestelnummer en telefoonnummer, per e-mail weten via info@kinderstappers.nl.

Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Kinderstappers laat schoenen, welke onder de garantiebepalingen vallen, in eerste instantie repareren bij een vakkundig schoenmaker.

Kinderstappers kan helaas GEEN garantie geven op:

- lakleder

- kapotte neuzen en zolen door slijtage

- ritsen

- verkeerd of gebrekkig onderhouden materialen

- sierstiksels, applicaties, prints en andere kwetsbare materialen op schoenen.

8. Auteursrecht

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Kinderstappers.

9. Aansprakelijkheid

Kinderstappers is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.

Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling.

Kinderstappers is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.kinderstappers.nl, en voor technische of elektronische fouten van de online aanbiedingen.

10. Overige bepalingen

Kinderstappers behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden. Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.